Algemene voorwaarden

Voorwaarden

Quick Gadget Repair is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het op eigen initiatief installeren van software. Of door aangerichte schade na het proberen van een reparatie op eigen initiatief.

Prijs

De prijs van de reparatie wordt uitsluitend vastgesteld op basis van de prijzen zoals vermeld op onze websites opgebouwd uit de gebruikte onderdelen en 1x de inbouwkosten ongeacht het aantal vervangen onderdelen per toestel. Indien u niet weet wat het defect betreft en wij het defect niet kunnen constateren via de telefoon mag u vrijblijvend langs komen en ons een analyse laten doen.

Betalingen :

Betalingen dienen contant af gedaan te worden direct naar de reparatie. Indien het product wat u heeft aangeboden voor de reparatie het defect niet meer vertoont en naar tevredenheid werkt.

Garantie

Blijkt dat na de reparatie een iPhone, iPod touch, Ipad dezelfde storing vertoont dan zorgt de garantieregeling dat u binnen 3 maanden contact met ons moet opnemen en word het onderdeel(en) nagekeken of vervangen.
Er geldt een garantie van 3 maanden na reparatie datum.

Verlies van Data

Quick Gadget Repair is niet verantwoordelijk voor eventueel verlies van data. De klant is zelf verantwoordelijk voor het veiligstellen hiervan middels een back-up door reserve kopie te maken van het desbetreffende product.

Tevens kan het voorkomen dat na het onderzoek functieverbetering of -vermindering optreedt i.v.m. corrosie van componenten. Quick Gadget Repair kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden daar dit het gevolg is van de opgelopen schade in combinatie met de poging het toestel te herstellen.

info@quickgadgetrepair.nl